Taas on viikko, jos toinenkin ehtoopuolella ja asioita jaettavana :) Alkajaisiksi voisin mainita 10-sormijärjestelmästä, josta suoritin kokeen. "Kunnialla" läpi, no jooo. Ei vaan mene aivoihin saakka tarpeeksi nopeasti jakeluun se systeemi. Tätä järjestelmää suorittaessa on nuo hahmotus-, sun muut häiriöit nostaneet päätään, vaikka eivät muuten pahemmin arkea häiritse. Mitä nyt tätä blogia kirjoittaessa eli pitkää tekstiä tuottaessa tulee todella typeriä kirjoitusvirheitä. Mutta ompahan nyt kumminkin todistus CV:tä koristamaan :)

Toissa viikonloppu meni mökillä joulua laittamassa ja lunta ihastellessa. Voi kun olisi täällä etelämmässäkin edes maa valkoinen. Olen kyllä kesäihminen, mutta ei se joulu ole joulu, jos ei ole lunta. Olen ajatellut sen niin että viikkoa ennen joulua voisi tulla lumi ja viikko uuden vuoden jälkee se voisi sulaa pois. Muuten olisi aina kesä. Okei viikko syksyä ja viikko kevättä voidaan tunkea sinne talven alkuun ja loppuun :D

IMG_20131206_121937-normal.jpg

IMG_20131206_122129-normal.jpg

Viime viikolla tuli touhuttua sen verran että sain omat kynteni kuosiin ja sitten tein luokkakaverilleni oman kynnen geelauksen ja lakkauksen.

2013-12-06%2012.27.51-normal.jpg

Siinä omat kynteni. Näyttävät tällä kertaa kuvassa paremmilta, kuin mitä todellisuudessa ovat. Tein ensimmäisen kerran itselleni huollon kynsiin ja en siinä onnistunut ihan niinkuin olin ajatellut, mutta näillä mennään.

IMG_20131206_122545-normal.jpg

Tässä luokkakaverini kynnet. Näihin ihastuin itse kovasti. Pelkkä geelaus teki niistä todella siistin näköiset ja huolitellut + sitten kun olin ne lakannut! Kynsilakka levittyi todella hyvin ja siistin näköiseksi kynnelle. Itse en ole yhden värin ystävä ja kaipaan kynsiin näyttävyyttä, mutta nämä oli kyllä näyttävät kynnet :)

Löysin myös kotiamme somistamaan yhden puuttuvan yksityiskohdan, jota olin jo tovin miettinyt että sellainen pitäisi jostain löytää... Ääääh kun näitä puuttuvia yksityiskohtia ja sisustuselementtejä on vielä monen monta, vaan ei rahaa :D

2013-12-04%2019.38.31-normal.jpg

Viime viikonloppu taas meni piparitalon tai siis venevajan tekoon. Tänä vuonna tosin koen että luomukseni jäi jotenkin tylsäksi. Ei, en väitä että se on ruma tai huono ja on näyttävästi koristeltu, nätti. Mutta jotain siitä on jäänyt uupumaan, enkä osaa sanoa että mikä. Näillä joulutohinoilla ja kiireillä päätän tämän artikkelin lyhyeen ja kirjoittelen taas, kun on aikaa ja ajatusta.

IMG_20131213_022053-normal.jpg