Laitoin juuri äsken ensimmäisen työharjoittelupaikkahakemuksen ja sopisi minulle vallanmainiosti että saisin tämän paikan, eikä tarvitsisi enempää haeskella. Toivon niin että pääsisin myös harjoittelupaikkaan töihin, enkä joutuisi palaamaan takaisin vanhaan työhöni... Toivossa on hyvä elää. 

Koulussa oli tänään yllättävä tilanne. Olimme luokan kanssa kuuntelemassa toisen luokan esitelmiä markkinoinnista eri some-välineissä ja vastuuopettajamme oli vetämässä näille muille nuo tunnit. Hän otti kuvan jokaisesta ryhmästä, jotta muistaisi ketä kukakin on. Kun tuli tämä yksi "ryhmä"(= joka oli siis pariskunta) ja opettaja otti kuvan, mies todella asiattomasti ja epäkunnioittavasti ilmoitti että hänestä ja tästä naisesta ei oteta kuvia ja ne on poistettava. Tiedän että ei tämä näin luettuna kuulosta miltään, se olisi pitänyt olla näkemässä ja kuulemassa. Mutta minä koin miehen jollain tapaa uhkaavaksi, ehkä jopa agressiiviseksi. Ja jos hän oli siellä taitojaan kartuttamassa mm. esiintymisessä ja ihmissuhdetaidoissa mitä nyt markkinoinnissa ja myynnissä aika paljon tarvitaan, niin metsään meni ja lujaa. Minä en miettinyt sen reaktion jälkeen mitään muuta kuin että mahtaako emäntä olla kotona nyrkin ja hellan välissä :D Sellainen vaikutelma tuli. Se siitä aiheesta.

Kynnet ovat yksi harrastukseni näistä monista kiinnostuksistani/innostuksistani. Sain tuossa pari kuukautta sitten vihdoin hankittua rakennekynsitarvikkeet ja olenkin jo itselleni useamman kerran ja siskoilleni tehnyt kynnet. Tänään sain aikaiseksi tehtyä taas omat kynteni.

IMG_20131105_084428-normal.jpg

Se on kohtuullisen haastavaa tehdä itselle kynnet, kun se on vielä haastavaa tehdä jollekulle muullekkin. Pitää vain oppia ne kaikki niksit ja hyvät tavat tehdä noita kynsiä. Neuvoista olen aina iloinen, kun niitä saan joltain joka on tehnyt ja vaikkei kauan olisikaan tehnyt. Aina on erilaisia näkökulmia asioiden tekoon.

Tämä nyt jäi vähän lyhyemmän puoleiseksi tekstiksi, kun olen rättiväsynyt. Mutta halusin tänne kumminkin jotain kirjoittaa ja kertoa mietteitäni. Lopuksi vielä pari kuvaa jotka nappasin tuossa viikonloppuna, kun olimme ajelulla mieheni kanssa.

20131102_160842-normal.jpg

IMG_20131103_075914-normal.jpg