Meinasi jo viikko tulla kirjoittamiseen väliä kaiken maailman asioitten takia, mutta eipäs tullutkaan. Viikonloppuhan meni tuolla Keski-Suomessa isänpäivän ja mieheni kummitytön synttäreillä. Vai oisko se kumityttö, kun kerta hän pakana on. Samoin minä. Se oli myös yksi asia mikä miehessäni viehetti <3 Joka tapauksessa kakkua tuli syötyä sitten oikeen urakalla ja kaikkea muutakin siinä sivussa. Lauantaina kummitytön synttäreillä voileipäkakkua, punajuurisuklaakakkua ja täytekakkua. Sunnuntaina isänpäivänä täytekakkua ja sitten jäädykekakkua ja kaikkea muuta pullaa, miljoona eri keksii, seksii... Noh sitä sitten myöhemmin. Nyt joku varmaan haukkuu huonosta huumorista, mutta ei voi mitään :) Eilisestä päivästä tulikin etäpäivä, kun opettaja sairastui. Oli kyllä kaivattukkin tuommoinen päivä! Meni koko päivä oikeastaan siihen että soittelin, kirjoittelin sähköposteja ja avoimia hakemuksia työpaikkoihin joihin haluaisin työharjoitteluun. Oli se turhauttavaa. Soittelet vaihteisiin joissa he yhditävät jollekkin, joka luultavasti vielä yhditää jollekkin toiselle. Parhaassa tapauksessa kun olet tuon kaiken edellä mainitun käynyt läpi ja saanut oikean ihmisen luurin päähän, hän sanoo että täytä avoin hakemus nettisivuilla. Siinä vaiheessa tulee sellainen epätodellisuuden tunne, jonka jälkeen haluat huutaa. Sain eilen jo yhden vastauksen etteivät ota, koska heille on tulossa jo ja ei voida ottaa enempää. Toinen vastaus tuli tänään jossa kiiteltiin avointa hakemusta ja otetaan yhteyttä, jos jotain tulee. Näistä en tykkää olenkaan, enkä todellakaan voi jäädä odottelemaan jos vaikka sieltä jotain kuuluisi. Kaiken tämän harjoittelupaikkahakurumpan ja koulutehtävien jälkeen, päätin tehdä jotain kivaa ja aloitin tilattujen kakkujen valmistelut. Nyt pääsin kokeilemaan silikoonimuotteja ja piirsin myös kaavat turtles-kakkuun. Meni noissa vauvojen teossa hetki kaemmin kuin tavallisesti :D

IMG_20131112_074725-normal.jpg

Raahasimme myös viikonloppureissultamme mukanamme kotiin mieheni ostaman samuraimiekan. ONNEKSI meillä on hyvin pitkälti samallaiset mieltymykset monessa, monessa asiassa... Muuten tuosta miekasta olisi luultavasti käyty pitkä keskustelu. Nyt sai mies haluamansa, niin oletan että seuraavaksi on minun vuoro. Ilmakosta olen nyt ruvennut haaveilemaan. Sellainen olisi kiva mökillä, pääsisi silloin tällöin ampumaan hauleja maalitauluun ja miksei vaikka mönkijäkuskin persauksiinkin, kun ovat siellä ruvenneet pörräämään kasvavassa määrin. Ilmakot eivät ole edes pahan hintaisia, jos kelpuuttaa sieltä halvimmasta päästä. Sen sitten tietää että jos minä saan tuon ilmakon, niin miehen on saatava jousipyssy :D Mutta mikäs siinä kumpainenkin on näistä kahdesta asiasta innostuneita.

IMG_20131111_041829-normal.jpg

Otsikko juontaa tällä kertaa juurensa siihen kun mieheni viestitti kuvan minulle aamusti ja sanoi hankkivansa minulle sellaisen. Kuvan liitän tekstin loppuun, mutta niinkuin otsikosta voi jo arvata niin siinä luki "Queen of fucking everything" mukissa. Se oli niin minun juttuni. Voihan tuon tekstin nähdä huononakin asiana, mutta on siinä paljon hyvääkin. Kun mietin itseäni ja tuota tekstiä ajattelen niin että siinä on kiteytettynä hyvät ja huonot puoleni. Luonteenpiirteistäni olen jo jonkin verran kertonut ja ne viitaavat vahvasti tähän muki-tekstiin. Tosiasia on se että olen hyvä monessa asiassa ja lähes aina kun kokeilen jotain uutta huomaan että sekin onnistuu minulta aika näppärästi. Menenkin monesti sillä asenteella että muut tekee mitä osaa, minä teen mitä haluan. Tälläinenkin varmasti luo jollekkin mielikuvaa itserakkaasta ihmisestä, prinsessasta, kuningattaresta. Mutta en siitä ota nokkiini, koska tiedän olevani hyvä ja tiedän olevani huono. Kirjoitin viimeksi siitä että luokkatoverini pitävät minua itsevarmana ja tuli siitä myös puhuttua mieheni kanssa pitkällä ajomatkalla mennessä. Tullessamme takaisin sunnuntaina päädyimme keskustelemaan mitä luonteenpiirteitä toisistamme haluaisimme lapsellemme. Mieheni oli sitä mieltä että lapsemme, jos se on poika pitää saada hänen pituusgeeninsä ( Kumma juttu, hän on päälle 180 cm ja minä olen tarkkaan 159,5 cm pyöristettynä 160 cm. ) ja minulta on tultava hyvä hammasrivistö, sekä itsevarmuus. Kaikki siis summattuna yhteen, taidot, luonteenpiirteet ja melkeimpä jo valovoimainen itsevarmuus.

Ei voi olla mitään muuta kuin Queen of fucking everything :)

Screenshot_2013-11-13-14-10-49-normal.jp