Kuinka eilen ahdistikaan kun en jostain syystä pystynyt kirjoittamaan blogia. Avasin uuden artikkelin kirjoittamisen ja sain vain otsikon paikan auki, tämä kirjoituskenttä ei auennut ollenkaan. Aika jännä vai voiko olla ihan oikeasti niin että tällä ei saa kirjoitettua kuin yhden blogin päivässä? Joku valaistunut voisi minua siitä valaista.

No mutta se mitä olisin halunnut eilen vielä päästä vuodattamaan oli tämä:

Kävin eilen hääpukuliikkeessä, kun odotin miestäni parturista ja liikkeet olivat lähellä toisiaan. Menin sisälle ja ei siellä tungosta ollut, olin ainoa asiakas. Ei se minua haitannut, kivahan se tuossa tilanteessa oli saada myyjän huomio kokonaan. Normaalisti asioidessani kaupassa en todellakaan halua myyjältä mitään enempää kuin tervehdyksen. Puvut olivat kaikki hienoja ja löysinkin sieltä jo kaksi vaihtoehtoa mitkä miellytti. Toinen oli perus valkoinen, missä ei ollut vielä mitään somisteita, koristeita. Se oli kuin valkoinen taulukangas, joka odottaa maalausta. Aivan ihana, näin siinä vaikka mitä mahdollisuuksia. Toinen oli jo valmis simppeli yksinkertainen, eikä kaivannut enään mitään. En osaa niitä kuvailla paremmin kuin että molemmat olivat olkaimettomia ja pitkiä :D Myyjä kysyi että onko minulla aikaa jäädä sovittamaan, mutta ei ollut aikaa ja taisi siinä vähän paniikkikin iskeä jollain oudolla tavalla. Jotenkin siinä tuli olo että apua! Olisiko ollut jo sitten liian todellista. Siskon kanssa pitäisi mennä sovittelemaan noita pukuja, mutta taitaa olla unohtunut kun hän aloitti uudessa työssä. En ole kyllä itsekkään nyt kysellyt milloin mennään, mutta ehkäpä tänään soittelen ja kysyn miten olisi. Sen verran kumminkin haluaisin päästä nyt sovittamaan ainakin niitä kahta pukua, mutta haluan jonkun sinne mukaan ja mies ei suostu. Kaipa sen niin pitää ollakkin ettei hän näe sitä pukua/pukuja. Huonoa onnea ja niin poispäin, ihan niinkuin sekin etten itse saisi tehdä hääkakkuamme. En kyllä ole sen ajatuksen suhteen päässyt vielä sopuun tai päätökseen että en tekisi sitä itse. Kuka muu osaa tehdä sen kakun juuri tasan tarkkaan niinkuin sen haluan?

Kakuista puheen ollen sain sen kakkutilauksen sitten eilen :) Parturini siskolla on ristiäiset ensikuussa ja sinne sitten tyttövauvalle pitäisi kakku tehdä. 30 hengen kakku, sokerimassaa, kermavaahtoa ja vauvakoriste + koristeet. Saan vapaat kädet kakun suunnitteluun... Tälläistä minulla :)

Sieppaa-normal.jpg