Ruvennut tämä blogin kirjoittaminen ottamaan paikkansa torstailta ja alku innostukselta kirjoittaminen harvennut siihen kerta viikkoon. Mutta mitäs teille kuuluu? Itsellä ollut varsin hyvä viikko :) Eilen olin harjoittelupaikkahaastattelussa ja sain sen! Jeee! Yksi stressaava asia pois päiväjärjestyksestä ja voi näiltäkin osin keskittää kaiken sen energian kouluun. Tietysti toivon myös saavani töitä firmasta ja sen myötä oppisopimuksen, jotta saan tutkintoni suoritettua loppuun. Ensivaikutelma paikasta, sekä ihmisistä oli todella rento ja nuorekas. Sijainti on myös kivasti keskustassa. Koulussa taas on tämä viikko mennyt aika tasaisen tappavasti. Parina päivänä on jotain oikeasti hyödyllistäkin tehty sen perus luennointituntien lisäksi. Facebook-sivut ja mainokset olemme päässeet luomaan muutamalle alkavalle AKK:n tutkinnolle. 

IMG_20131128_045126-normal.jpg

Yllä olevan sivuston loimme tiistaina parityöskentelynä ja opettajan ollessa selän takana ohjaamassa ( Lähinnä tuli mieleen että haluaa itse tehdä ne :D ) toimintaa haluamaansa suuntaan, niin ei päässyt vielä oikein luovuus kukkimaan noissa profiili- ja kansikuvissa. Mutta kun saimme työrauhan muokkasimme yhdestä opettajan ottamasta kuvasta todella hauskan ja oivaltavan. Ainakin omasta mielestäni :D

s%C3%A4hk%C3%B6W-normal.jpg

Toinen sivusto tehtiin tänään taas parityönä ja nyt se menikin jo ihan rutiinilla, eikä opettajakaan hyörinyt pyörinyt siinä ympärillä häärimässä. Kuvat mitä tältä sivultolta tällä hetkellä löytyy ovat minun ottamiani mahtavalla kännykälläni ja kansikuvasta otan kunnian, koska tein sen. Itse tykkään että se on aika onnistunut niillä puitteilla mitä oli.

IMG_20131128_044758-normal.jpg

Kotimme valokuvaus projektissakin olen edistynyt taas ja luvassa olisi kuvia olohuoneesta. Se on jännä kun miettii: remontti saatiin valmiiksi keväällä, kun isäntä muutti nurkkiin ja ei olla vielä saatu sisustettua loppuun edes, kun minulla on jo palava halu löytyy uusi asumismuoto/paikka. Asuntojen katselun netistä voi todellakin laskea harrastuksekseni ja muutamia omakotitaloja olemme käyneet mieheni kanssa katsomassa. Olenhan minä kerennyt tässä jo asuakkin sen 2 ja puoli vuotta, niin eikö se ole ihan ymmärrettävää että nyt siirrytään seuraavaan projektiin :D Omakotitalosta haaveilen kovasti, mutta olen myös alkanut lämpeämään ajatukselle puutalo-osakkeesta lähempänä keskustaa. Niin kauan kun meillä ei ole autoa, tuo lähempänä keskustaa asuminen olisi varsin järkevää.

http://www.jokakoti.fi/kohde/da476;jsessionid=11v0whb9nil841s7cygeshxhtw?0

Yllä olevassa linkissä on yksi puutalo-osake mihin olen palannut yhä uudestaan ja uudestaan. Taloyhtiöstä saa aika yhteisöllisen käsityksen, kun lukee noita tekstejä. En ehkä ole ihan sieltä yhteisöllisimmästä päästä, mutta ehkä sen kestää. Huoneistossa on myös niitä arjen luksus-juttuja, kuten sauna, poreamme ja takka. Kuvista päätellen siinä on osattu neliöt käyttää oikein, eikä niitä ole ollenkaan liian vähän tulevaisuutta ajatellen. Tämän kolmion ostin itselleni ja vain itselleni, toki ajatellen että tähän toinenkin mahtuu, jos sellainen on tullakseen. Nyt on se toinen, mutta mitäs sitten kun se kolmas tulee tai kolmas ja neljäs yhtä aikaa? Hetken tässä menee, kun ne ovat vielä pieniä... Kyllä se hetki menee nopeasti, joten miksei sitten valmiikksi hankkisi sitä tilaa? Noillekkin neliöille keksin kyllä hyvin käyttöä ilman kapaloisiakin.

IMG_20131118_082602-normal.jpg

IMG_20131118_082323-normal.jpg

Haaa varmaan haluatte kuulla ristiäiskakusta tai paremminkin nähdä kuvan millainen siitä tuli. Olen varsin pitkälti tyytyväinen... No joo olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, pientä ajatuskämmiä lukuun ottamatta. Siinä sattui pieni asettelu virhe jota en voinut enään korjata, koska olin liimannut (paremman sanan puutteessa) elementin jo kiinni kakkuun. Tuskin se kovin montaa häiritsee, mutta itse kun olen perfektionisti mikä nisti. Kakkupohjahan on siis tehty Kinuskikissan vaalean levykakku-ohjeen mukaan. Täytteeksi tuli vaniljarahkaa, valdelmia ja kakun kostutus tapahtui "vetisellä" vadelmahillolla.

IMG_20131123_112127-normal.jpg

Pienet pikkujoulut, illanistujaiset muuttuivat tosi pieniksi, kun siskoni ja hänen miehensä eivät päässeet tulemaan. Lapsoset olivat sairastuneet ja siskonikin itse vielä vähän toipilaana. Meitä oli vain minä, mieheni ja ystäväni, kun hänen avekki ehdokkaistaan kumpikaan ei päässyt tulemaan. Ei se mitään, meillä oli hauskaa, enemmän juotavaa ja enemmän herkkuja syötävänä. Mmmm piparia, juustoja, glögiä :P Pitäisi vaan useammin järjestää illanistujaisia, kun tällä iällä ne ovat ihan siistejä tapahtumia, eikä sitä krapulaakaan tule harrastettua. Kumminkin aina hulvatonta on ja itse tykkään vähän nähdä vaivaa tarjoiluun ym.

Samaiselle ystävälleni tein eilen tällä kertaa vain kynsilakoilla pikkujoulukynnet laivalle. Siinä se kynsien laitto meni juorutessa ja harjoitteluhaastattelun fiiliksiä puidessa. Kuvan niistä vielä lykkään tähän loppuun ja sen myötä toivottelen kaikille hyvät yöt!

IMG_20131128_091829-normal.jpg