Tämäkin viikko menee kiireessä, kun on ollut pikkujoulujen valmistelua ja muutenkin kodin laittoa joulukuntoon ( Ihanaa <3 ja tänä aamusti satoi jo melkein lunta, räntää ), sitten maanantai meni etäpäivänä ja koulukaverin kynnet tehdessä, työharjoittelupaikkoja metsästäessä ja ristiäiskakkua valmistellessa. Supermammaksi koulukaverini minua tuossa sunnuntaina kutsui, kun oli puhe koulutehtävistä ja meinasi että olen ne jo tehnyt kun olen sellainen supermamma :D En nyt enää näe itseäni ihan sellaisena, mutta vuosi sitten olin kyllä. Oli leipomiset, remontit, työ, ja aktiivinen liikunta mukana arjessa. Olin kokoajan menossa ja tekemässä jotain. Siitä nyt rauhottuneena koitan etsiä vielä tasapainoa arkeeni tai oikeastaan sovittaa vielä elämäni rakkautta siihen :)

Tuossa nyt nuo maanantain luomukset jotka tein koulukaverille. Ne näyttävät vielä paremmilta livenä, kun tuo helmiäinen mikä tuosta heijastaa pääsee luonnonvalossa oikeuksiinsa.

1472849_10201786673645087_602092215_n-no

Tiistaipäivä

IMG_20131119_075135-normal.jpg

Suklaalla spritsasin ristiäiskakkuun tulevat koristeet ja nimen Bella Marja Madilta. Kyllä noita nimiä sai useamman tehdä että sain ne 3 onnistunutta. Meillä kun on mikro vielä rikki niin piti ruveta luovaksi suklaan sulatuksen suhteen. En millään jaksanut/halunnut sitä vesihauteessa ruveta sulattamaan. Vaan laitoin suklaan suoraan pursotuspussiin, niinkuin olisin tehnyt mikrossakin ja lämpimän vesihanan alle sulamaan. Tässä tietysti vaarana että suklaa menee "huonoksi" ja että suklaa ei sula tasaisesti. Itselläni oli kumminkin sen verran pieni määrä sulatettavaa suklaata että se onnistui :) 

Vauvakoristeellekkin maalasin hiukset ja suun. Vauvan laitan sokerimassasta tehdyn valkoisen pyöreän peiton päälle makaamaan. Sain myös kakkuun "rajoittavan" toiveen. Kun sain kerta vapaat kädet, niin olin suunnitellut valkoisen klassisemman kakun. Ja nyt toive on että koko kakku olisi päällystetty vaaleanpunaisella massalla. Tottakai tämän toiveen toteutan ilomielin, mitä asiakas vain haluaa ;)

IMG_20131119_080427-normal.jpg

Ilmeeni on tässä kohtuu neutraali. Yleinsä kun keskityn ilme on todella tuima :D

IMG_20131119_080320-normal.jpg

Tiistaina myös leivoimme pipareita pikkujouluihimme ja mieheni ripusti ensimmäisen jouluvalon keittiön ikkunaan. Muumimuottini oli saatava ehdottomasti käyttöön, niistä tulee niin kivan näköisiä kun ne koristelee. Pikku Myy-muottia minulla ei ole ja sellaisen joskus vielä hankin. Pikku Myy on ykkönen!

IMG_20131119_062517-normal.jpg

Mieheni on hyvä kokki, mutta piparitaikina oli muka ihan käsittämätöntä tavaraa. Se repeili ja lämpeni liian nopeasti. Vähän meinasi hermokin välillä mennä, mutta kunnialla hän sai homman loppuun. Huvittaa vain kun hän osaa sitä ruokaa tehdä, mutta leivonta on välillä haastavaa. Itse en osaa tehdä ruokaa tai siis osaan, mutta ei se mitään niin ihmeellistä ole... Leivonnassa olen kuningas :D

IMG_20131119_074606-normal.jpg

IMG_20131121_085707-normal.jpg

Siinä me kaksi kokki kolmosta ja tämän oman kuvan halusin tuoda julki siksi että pääasiallisesti näytän tältä. Meikittä, hiukset kiinni, mahdolliset tummat silmänaluset... Haluaisin niin jaksaa joka päivä meikata ja laittaa hiukset ennen kouluun/töihin lähtöä, sellainen tosi huoliteltu ja edustava. En minä vaan jaksa herätä joka aamu niin aikaisin että pääsisin suihkuun, jotta saisin hiukseni laitettua. Hiukseni ovat meinaan sitä luokkaa että niitä ei saa laitettua mitenkään siististi ilman suihkua ja föönausta. Eka vajaa tunti siihen että saa hiukset laitettua ja toinen vajaa tunti siihen meikkaukseen ym. hygieniapuoleen mitä vessassa suoritetaan. Ja joo minulla menee aikaa noihin juttuihin, koska perfektionisti nostaa tässä päätään. En todellakaan lähde ovesta ulos sen näköisenä niinkuin jotain olisi jäänyt kesken, lähden sitten mieluummin naturellina. Ripsien pidennyksistä olen haaveillut pidempään, mutta ei ole löytynyt niille rahareikää vielä tähän päivään mennessä. Ne olisivat kyllä kivat, säästäisi aikaa ja ne luovat jo pelkästään huolitellun näköisen ilmeen.

IMG_20131121_085907-normal.jpg

Tässä kuva eiliseltä kun lähdin kouluun vähän myöhemmin ja oli aikaa leikkiä prinsessaleikkejä. Meikkini ei tuosta kuvasta näy, mutta varmasti kuvasta välittyy se mitä haluan. Tuossa kun olin lähdössä ovesta pihalle ja se tunne kun peiliin vilkaisi: tekisen perusstekkauksen ennen kotoa lähtöä on se tunne mitä haluaisin aina tuntea kun lähden ovesta pihalle. Tulee sellainen että perskeles kun olen hyvännäköinen! Itsevarma ja hyväntuulinen nainen. Välillä miettii miten tavallisia asioita sitä tulee tänne jaariteltua ja kuinka paljon kirjoitan samoista asioista. Mutta ne on niitä minun mietteitä ja arkipäivän asioita, tavallisia asioita. En tähtää tähtiblokkaajaksi, vaan kirjoittelen niitä näitä hyvänmielen-juttuja joista joku ehkä innostuu ja samaistuu :) Mutta nyt siirryn jatkamaan piparien koristelua.